Saturday , 17 March 2018

Vuani nga migrena? Zbuloni kurën natyrale

Në përgjithësi migrena është një dhimbje koke.
Shumica e njerëzve mund të kenë herë pas here dhimbje koke nga stresi vetëm 1 në 10 veta vuan nga migrena. Pak para një krize migrene, disa kanë simptoma të tilla si, duar të ftohta, këputje, luhatje humori,vjellje, ndjeshmëri ndaj dritës, të përziera.Shkaqet e migrenës nuk dihen plotësisht, por mendohet se vjen nga çrregullimi i sistemit nervor që ndikon tek enët e gjakut në kokë. Pak para një krize migrene, disa kanë simptoma të tilla si, duar të ftohta, këputje, uri ose luhatje humori. Pastaj, në momentin që do t’u fillojë dhimbja e kokës, ata kanë marrje mendsh, zhurmë në vesh, sëmbime, shikim të dyfishtë të objekteve, vështirësi me të folurin dhe dobësi muskulore. Shkaqet e migrenës nuk dihen plotësisht, por mendohet se vjen nga çrregullimi i sistemit nervor që ndikon tek enët e gjakut në kokë. Mënyra natyrale për qetësimin e dhimbjes së kokës është kamomili i cili është një antiinflamator që ndihmon në qetësimin e migrenës. Po ashtu edhe mentja ndikon në lehtësimin e nervave duke e përdorur në formën e vajit esencial duke masazhuar pjesën e tëmthave.
LEXO EDHE
Ilaçi më i mirë për migrenë: Gjendet në organizmin tuaj!Efikas për tu pirë është lëngu i karotës, kastravecit dhe spinaqit. Përdorimi i akullit mund të jetë mund të jetë një zgjidhje e lehtë për ata që vuajnë nga dhimbja e kokës.
Per me shume shikoni ne linkun me poshte.