Saturday , 21 April 2018

VALLTARJA E NJOHUR SHQIPTARE CMEND TE GJITH,JA SI JA FUT PLAKUSHI 50 EURO NË….(VIDEO)

Valltarja e njohur Shqiptare cmend te gjith,ja si ja fut plakushi 50 euro ne c*ca..

Nje video qe po shperndahet neper rrjetin social,aty shihet nje valltare duke vallzuar,por ajo qe beri shume buje ne rrjetin ku shihet plakushi ia fut 50 euro por reagimi i saj do tju befasoj te gjithve:Kliko reklamen dhe shiko videon e plote: