Tuesday , 24 April 2018

Vajza bën si e ndershme, por në fund tregon fytyrën e vërtetë

Vajza bën si e ndershme, por në fund tregon fytyrën e vërtetë
Një mesazh në aplikacionin Messenger në Facebook ka shkaktuar një situatë vërtetë komike. Siç ndodh rëndom, një djalë ka kontaktuar nëpërmjet këtij rrjeti një vajzë.
Pas prezantimit, ai ka dalë në temë duke i kërkuar seks por vajza menjëherë ka bërë si e ndershme. Më pas djali i ka përmendur disa shifra në këmbim të marrëdhënies dhe përgjigjia e saj është befasuese…Klikoni mbi reklamenme poshte qe te shfaqen fotot: