Monday , 19 March 2018

U trenua gruaja e Mesit: ANTONELLA ROCCUZZO thot se po të kemi një fëmi mashkull do ja lëm emrin Ronaldo pasi unë…

U trenua gruaja e Mesit: ANTONELLA ROCCUZZO thot se po të kemi një fëmi mashkull do ja lëm emrin Ronaldo pasi unë…Cfar po ndodhë me ANTONELLA ROCCUZZO: Gruaja e Mesit mbrëm ka bër të ditur për mediat se po të kemi dhe një djal tjetër kam dëshir të madhe të ket emrin Ronaldo pasi ky emer më pëlqen shum shum shum,reagimi ishte i menjëhershëm shikoni si reagon Mesi dhe si ja largon dorën nga qafa me nërvoz shum të madhe. . .për më shumë: klikoni ne reklam per te pare videon….