Monday , 19 March 2018

U dënua me vdekje, por dëshira e tij e fundit i tronditi të gjithë në sallën e gjyqit..! (Video)

U dënua me vdekje, por dëshira e tij e fundit i tronditi të gjithë në sallën e gjyqit
Një i dënuar me vdekje në pritje të ekzekutimit, kërkoi si dëshirë të fundit një laps dhe një letër. Pasi shkruajti për disa minuta, i dënuari thirri rojen dhe i kërkoi që atë letër t’ia dorëzonte mamasë së tij. Por befasoi me atë që shkruajti në letër:
Mama nëse do kishte drejtësi në këtë botë do të ishim të dy të dënuar jo vetëm unë. Je po aq fajtore sa unë, madje je….Vazhdoni leximin e tekstit duke klikuar poshte reklamenlexoeni: