Friday , 23 March 2018

Tronditet e gjithë disapora mafiozi nga Kosova sapo ka.. (Pamje)

Një shqiptar patriot nga Kosova por me banim të përkohshëm në Zvicër nuk ka mundur ta mbajë vetën kur e ka kuptuar se gruaja e tij me të cilën është martuar këtë vere,nuk ka qenë virgjine ashtu sic kishte menduar se ështe edhe natën e martesës pasi ka dalë gjak,por ne fakt e ka pasur të kept vaginen. Për të shikuar videon e plotë të kesaj ngjarje që tronditi zvicrrën kliko reklamen me poshtë kujdes pamjet: Ja dhe foto e gruas dhe burrit i ke tek reklamam e poshte shtype: