Saturday , 17 March 2018

Tronditë Majlinda Kelmendi: Keq e më keq, me kanë thënë se unë duhet me shitë…

Xhudistja e njohur botërore me prejardhje nga Kosova, dhe njëherit edhe krenaria e vendit, Majlinda Kelmendi, ka rënë në një hall të madh.Përmes një postimi në Facebook, Majlinda ka shkruar duke kërkuar mendimet e përkrahesve të saj se a ja vlen që të shitet një lojë e saj, të cilën e ka të domosdoshme, shkruan Gazeta NewBorn.Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni postimin e saj: