Monday , 19 March 2018

TMERROHET:Bleona Qereti – Kur i deshton playback-u ne Frankfurt 1999 (Video)

Bleona Qereti qe tash punon dhe jeton ne Amerik edhe ne ate koh e kishte famën e saj në vendin ton por kërkohej nëpër koncerte të ndryshme edhe në vendet e Europës
Momenti ma i veshtire i Bleona Qeretit ne karieren e saj ishte ky!
Ai momenti kur i deshton CD-ja ne koncertin e Frankfurtit ne vitin 1999. Nje xhirim i kamermanit te M1-shit të asaj kohe Besfort Hasanaj .Shtype reklamen me poshte per te pare momentet kur ajo deshtoi.