Tuesday , 24 April 2018

Teksa po flinte ne autobus e Prishtinës, vajza ndjeu nje dore qe po i ferkonte gjoksin!…(VIDEO)

Ngacmimi seksual i grave është një çështje që është gjithnjë e me shume eshte duke u perhapur. Rrjetet sociale kanë ndihmuar për të treguar që vajzat po vuajnë nga këto përvoja të këqija.
Me kurajë të madhe, një vajzë kroate që flinte, kuptoi se një dorë ishte në gjoksin e saj. Kur dora e ngacmuesit filloi ta prekte, ajo vendosi të regjistrojë dhe të tregojë se ne çfarë situata gratë janë të ngacmuara nga dita në ditë. Vajza po udhëtonte me autobus nga Prishtina për në Pejë dhe, për shkak të lodhjes, ate e kaploi gjumi. Sidoqoftë, pasagjeri prapa saj filloi të përkëdhelte atë,…
shtype reklamen e meposhtme dhe prit 5 sekonda per te pare videon…