Monday , 19 March 2018

Arkivat e etiketimeve video

Shikoni se cka ndodh në një dasëm Shqiptare mes dy Kunatave! (Video)

16737169_417689748567778_7121997100455297024_n by revistaime Jeni bërë ndonjëherë kuriozë të dini se çfarë ndodh në një dasmë shqiptarësh në Itali? Të martohesh me tradita shqiptare në një vend të huaj? Për këtë kanë folur në emisionin “Magazine” të Alban Dudushit, dy kunata shqiptare, Arta Nikaj nusja dhe kunata e saj Matilda Beqa. …

Artikulli i plotë »