Monday , 23 April 2018

Arkivat e etiketimeve thote

Biznesmeni kumanovarë i thotë jo produkteve të kompanive maqedonase që financojnë parti fashiste

Biznesmeni kumanovar, Zulqefli Murati ka vendosur që në restorantet e tij të përdorë produkte ‘made in albania’, njofton agjencia e lajmeve INA. Klientëve të tij, ai ka filluar tu shërbejë Ujin ‘Tepelena’, i cili është sponzor zyrtar i kombëtares Kuq e Zi. Ai gjithashtu një pjesë produkteve i merr nga …

Artikulli i plotë »

Shqiptari që vrau çiftin britanik shpallet fajtor, por befason me atë që thotë në gjyq

Shqiptari Ali Qazimaj është shpallur fajtor dhe është dënuar për akuzën e vrasjes së dyfishtë sot në Britani.Vendimi u dha në gjykaten e “Ipswich Crown”. Gjyqtareve qe dhane vendimin iu deshen katër orë për ta marrë atë, pas një gjyqi që ka zgjatur një muaj.Shqiptari akuzohet për vrasjen e Peter …

Artikulli i plotë »