Saturday , 21 April 2018

Arkivat e etiketimeve shume

UÇK AKSH TETOVË: Jemi grup prej 80 ushtarësh shumë shpejt do ta shpallim Republikën e ILIRIDËS

Pas deklaratës së presidentit të republikës së Maqedonisë Gjorgje Ivanov se ushtria e Maqedonisë është e gatshme për të qenë mbrojtës i integritetit dhe stabilitetit në vend, dhe duke cituar se kjo ushtri ka standarde të larta në punë dhe deri tani është treguar e suksesshëme, ka bërë që edhe …

Artikulli i plotë »

“Dorëzohet” Facebook, sjell ndryshimin e shumë-kërkuar

Gjiganti i medieve sociale Facebook është “dorëzuar” përballë presionit të gjatë në kohë për të futur si opsionin edhe butonin e “mospëlqimit”, i shprehur me gishtin e madh drejtuar poshtë. Facebook po eksperimenton këtë buton për herë të parë, megjithëse jo në platformën shumë popullore të përdorur nga pothuajse dy …

Artikulli i plotë »