Saturday , 21 April 2018

Arkivat e etiketimeve ndodhi

Çmenden femrat për “8 Mars”, ja çfarë ndodhi dje në club-et shqiptare (Foto)

Striptistët meshkuj janë shndërruar tashmë në traditë për “8 Mars”, e po ashtu edhe festat e çmendura të femrave shqiptare. Si çdo vit edhe ditën e djeshme vajzat dhe gratë janë “harbuar” në festa të çmendura me meshkujt që zhvishen e stimulojnë akte seksuale në publik. Megjithatë, ndryshe nga vitet …

Artikulli i plotë »

Shkencëtarët rusë mbajtën 5 persona zgjuar për 30 ditë …Nuk pritej ajo që ndodhi… (Foto-Video)

Qeveria ruse, gjatë fundit të viteve 1940, zgjodhi pesë burrat që u konsideruan si armiq të shtetit për të marrë pjesë në një eksperiment që përfshiu privimin nga gjumi. Një gaz eksperimental në doza të vogla është përdorur për të eleminuar nevojën për gjumë të njerëzve. Subjektet janë mbajtur në …

Artikulli i plotë »