Saturday , 21 April 2018

Arkivat e etiketimeve ndodh

Tallen me të, ata s’kanë dijeni se ajo është një kampione Kickbox-i, ja çfarë ndodh / VIDEO

Vajza është prezantuar si një fillestare tepër e ngathët, por në fakt ajo është një kampione “May Thai.” Duke u hequr se nuk ka njohuri mbi këtë fush, kërkonë në palestër nga instruktorët që të marr disa leksione, sipër ringut. Ata i thonë se është tepër herët për dyluftim, ndërsa …

Artikulli i plotë »

Sapo u dha alarmi para 5 minutave,nëse keni viber në telefon largone menjëherë, ja çfarë po ju ndodh

Sapo u dha alarmi para 5 minutave,nëse keni viber në telefon largone menjëherë, ja çfarë po ju ndodh Në emisionin Komiteti është i ftuar drejtori i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, ka folur për mundësitë e përgjimeve të mesazheve të dërguara nëpërmes operatorit mobil Vala.Ai ka treguar nëse ruhen mesazhet …

Artikulli i plotë »

Ndodh tani Tmerr në Elbasan: Gruaja dhe vajzat rrihen barbarisht nga xhaxhai, prokuroria i jep urdhër mbrojtje burrit

Tmerr në Elbasan: Gruaja dhe vajzat rrihen barbarisht nga xhaxhai, prokuroria i jep urdhër mbrojtje burrit Histori e tmerrshme në Elbasan. Gruaja dhunohet nga vëllai i burrit, dhe vajzat nga xhaxhai i tyre. Por prokuroria i jep urdhër mbrojtje burrit. Vera Kodra me origjinë nga Orenja e Librazhdit kërkon ndihmë …

Artikulli i plotë »