Monday , 23 April 2018

Arkivat e etiketimeve ndodh

Edhe kjo qe s’met pa ndodh, ndodhi Skandal Drejtori i shkolles xhirohet duke e bere me profesoreshen (Video)

Slloveninë e “dridhi” një tërmet, përkatësisht një skandal, në të cilën është gjetur një profesoreshë e matematikës dhe drejtori i një shkolle të mesme të Mariborit ku të dy ata punojnë. Çifti vendosi të kryejë marrëdhënien intime në zyrën e drejtorit, gjatë kohës së mësimit, ndërsa ky akt është xhiruar …

Artikulli i plotë »

Këto janë shkollat e Kosovës – ja çfarë i ndodh profesorit gjatë orës mësimore (VIDEO)

Një video skandaloze është publikuar në Youtube, ku evidentohen sjellje tërësisht të ulëta të disa nxënësve me profesorin gjatë orës mësimore. Në këtë video që shfaqë më së miri mjerimin e sistemit edukativ në Kosovë nuk jepen detaje se në cilën shkollë ka ndodhur, por është mjaft e dukshme se …

Artikulli i plotë »

Ja se çfarë vërtet ndodh kur hudhrën dhe mjaltin i hani çdo mëngjes në stomak të zbrazët

Hudhra është e njohur si një ndër artikujt më të shëndetshëm, antibiotik natyror dhe ilaç për shumë sëmundje. Hudhra është treguar jashtëzakonisht e dobishme për përmirësimin e punës së zemrës, sepse ul shtypjen e lartë të gjakut dhe kolesterinën, duke penguar sëmundjen e zemrës dhe rrezikun nga insuficienca e zemrës. …

Artikulli i plotë »