Saturday , 21 April 2018

Arkivat e etiketimeve ndodh

Çka po ndodh mes Lules dhe Medës, ajo ka diçka për t’i thënë publikisht (FOTO)

Bashkëshortja e këngëtarit Mehdin Përgjeqaj, Luljeta, për vite të tëra vazhdimisht ka pasur vëmendjen e medias. E në këtë pjesë, ajo ka qenë goxha hermetike duke mos i dhënë material portaleve për të shkruajtur mbi përditshmërinë e detajet tjera nga jeta private. Por, trendit të rrjeteve sociale që tashmë kanë …

Artikulli i plotë »