Monday , 19 March 2018

Arkivat e etiketimeve kujdes

Kini kujdes nga ky Virus, sepse është vdekjeprurës dhe mund të përhapet shumë thjesht përmes frymëmarrjes

Hulumtuesit kanë deklaruar se ne mund të kalojmë në grip vetëm duke marrë frymë normalisht. Ekspertët paralajmërojnë se nuk është e mjaftueshme që thjesht të lani duart, duhet edhe të shmangim dikë që është i sëmurë. E vetmja mënyrë do të ishte dërgimi në shtëpi i atyre që vijnë me …

Artikulli i plotë »

LAJMI FUNDIT: Serbia kërcënon Shqipërinë, Kujdes mos luani me Zjarr..!! (Video)

Shqipëria mund ta padisë Serbinë për gjenocid në emër të Kosovës, dhe nëse e bën këtë, ajo është e pandershme, ka thënë ministri i Punës në qeverinë e Serbisë, Aleksandër Vulin.Ai gjithashtu ka paralajmëruar se marrëdhëniet mes Tiranës dhe Beogradit po përkeqësohen çdo ditë e më shumë.Sipas tij, padia për …

Artikulli i plotë »