Saturday , 21 April 2018

Arkivat e etiketimeve kosoves

UÇK e Kosovës “selam” UÇK-së në Maqedoni: Mos heshtni për Grupin e Kumanovës!

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dega në Pejë, ka reaguar në lidhje me procesin gjyqësor që po mbahet në rastin Kumanova. “Kërkesa për burgim të përjetshëm për të akuzuarit, është e padrejtë, pasi që rasti nuk është zbardhur sa duhet dhe se ende nuk është …

Artikulli i plotë »

Behgjet Pacolli alarmon qytetarët e Kosovës: Kujdes, në Kosovë po ndodh kjo e keqe

Lideri i AKR-së, Behgjet Pacolli është shprehur i shqetësuar me cilësinë e produkteve ushqimore të cilat importohen në Kosovë është jashtë çdo norme të kualitetit. Duke iu referuar informatave anonime të cilat thotë se janë të besueshme për të, Pacolli deklaron se të gjitha mallrat ushqimore që destinohen për tu …

Artikulli i plotë »