Monday , 19 March 2018

Arkivat e etiketimeve kosove

Ky është fëmija i paftuar n’Kosovë Show që me zërin e tij la pa fjalë të gjithë [Video]

Këtë javë n’Kosove Show mysafirët e radhës ishin Mentor Kurtishi dhe e ashtuquajtura Gugu. Por, në protagonist të emisionit u shndërrua fëmija që erdhi i paftuar dhe mahniti të gjithë me zërin e tij. Këngëtari Mentor Kurtishi tha që nuk do të bëjë këngë “vajtuese” deri në vjeshtë, pasi nikoqiri …

Artikulli i plotë »

Ja sa fonde marrin OJQ-të katolike dhe ato muslimane në Kosovë

E financojmë thirrjen krishterizues dhe e quajmë “humanitar” e “kulturor-shqiptar”. Përmasa e diskriminimit në donacionet shtetnore për OJQ del baras me 3.840 herë Sapo u publikua raporti “PËR MBËSHTETJEN FINANCIARE PUBLIKE PËR OJQ-TË NË KUADËR TË INSTITUCIONEVE TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS” https://zqm.rks-gov.net/Portals/0/F… Prej këtij raporti kuptohet veq një dromcë e …

Artikulli i plotë »