Monday , 19 March 2018

Arkivat e etiketimeve kosova

Televizioni Zviceran: Ka marrë fund koha komandantëve, Kosova ka nevojë për Vetëvendosje

Ish rebelët festuan, megjithatë Kosova është futur në një kohë të re, thotë njohësi i Ballkanit, Walter Müller për televizionin zviceran “SRF”. Në pyetjen se pse fituan ish komandantët e UÇK ai u përgjigj: “Së pari, për shkak se tre udhëheqësit u futën në zgjedhje në një koalicion të përbashkët. …

Artikulli i plotë »

LAJMI I FUNDIT Kosova merr vendim fantastik për lojën e rrezikshme “Balena Blu”

Me iniciativën e Agjencisë dhe bashkërendimin e veprimeve me ofruesit kryesorë të internetit në Kosovë, ka filluar bllokimi i qasjes në aplikacionin e quajtur ‘Balena e Kaltër’ (Blue Whale) Pas paraqitjes së rasteve të para të shkarkimit të lojës morbide ‘Balena e Kaltër’, e cila krijon varësi tek ata që …

Artikulli i plotë »

Flet ish pjesëtari i SHIK-ut: Këto janë tri mundësitë që Kosova të dalë nga kolapsi, tregon kush duhet të shkojë në burg

Naim Miftari, ish pjesëtar i SHIK-ut dhe UÇK-së, përmes një postimi në facebook ka komentuar situatën e re politike të krijuar në Kosovë. Sipas Miftari, ekzistojnë tri mundësi që Kosova të dalë nga kolapsi, të cilat duhet të shfrytëzohen, përndryshe Kosova kurrë nuk do ngritët në këmbë. Ja psotimi i …

Artikulli i plotë »