Monday , 19 March 2018

Arkivat e etiketimeve histori

Histori erotike/ Kamerieria: Seksi me djalin e pronarit, i hatashëm. Por babai i tij ‘derkuc’….

Unë jam një vajzë 21 vjeçe dhe jam e lidhur me një djalë 28-vjeçar. U njohëm rastësisht dhe kështu filluam duke dalë në kafe e deri sa përfunduam në apartamentin e tij duke bërë seks. Vazhduam lidhjen tonë për një kohë të gjatë…por një gjë më bënte gjithmonë përshtypje…ai nuk …

Artikulli i plotë »