Saturday , 21 April 2018

Arkivat e etiketimeve histori

HISTORI PERSONALE:Një ditë i erdhi fundi kënaqësisë sime, që kisha me një fqinj timin, i cili ishte dyfish më i moshuar dhe kishte grua e fëmijë

Pershendetje deshta te ndaj historine time me ju miq te dashur. Një ditë i erdhi fundi kënaqësisë sime, që kisha me një fqinj timin, i cili ishte dyfish më i moshuar dhe kishte grua e fëmijë. Krejt kjo kur nëna më zuri me të, derisa ishim në ekstazën më të …

Artikulli i plotë »