Saturday , 17 March 2018

Arkivat e etiketimeve histori

Histori erotike/ Bënë s… të katërt bashkë, burri u tërhoq ndërsa gruaja e tij… s’mundet…

Një histori nga ato që nuk i dëgjon shumë në Shqipëri. Mirëpo, në vende të tjera të botës janë të zakonshme aq sa eksperiencat dhe fantazitë seksuale mund të prekin dhe shëndetin e familjes. Një rrëfim i një gruaje 30-vjeçare tregon për lidhjet e hapura që zgjedhin disa çifte. Një …

Artikulli i plotë »