Saturday , 21 April 2018

Arkivat e etiketimeve gruaja

Gruaja telefonon policinë e tmerruar nga një zhurmë në banjo, nuk do ta besoni çfarë ishte?

Ka dëgjuar një zhurmë të çuditshme në banjo dhe ka njoftuar menjëherë policinë me frikën se në shtëpi i kanë hyrë grabitës. Kjo ngjarje ka ndodhur në qytetin veriperëndimor të Bremenit në Gjermani në mbrëmjen e së hënës. Oficerët u paraqitën menjëherë me dy makina policie para ndërtesës së gruas, …

Artikulli i plotë »