Saturday , 17 March 2018

Arkivat e etiketimeve eshte

Kini kujdes nga ky Virus, sepse është vdekjeprurës dhe mund të përhapet shumë thjesht përmes frymëmarrjes

Hulumtuesit kanë deklaruar se ne mund të kalojmë në grip vetëm duke marrë frymë normalisht. Ekspertët paralajmërojnë se nuk është e mjaftueshme që thjesht të lani duart, duhet edhe të shmangim dikë që është i sëmurë. E vetmja mënyrë do të ishte dërgimi në shtëpi i atyre që vijnë me …

Artikulli i plotë »

Zbulohen dëshmi tronditëse: Millosheviq është gjallë, Ja ku po qëndron ai..(Video)

Dyshimi se diaktorit Milosheviq pas “vdekjes” ende është gjallë dita ditës shtohen. Sidomos pas asaj se në trupin e tij u gjet një drogë që shkakton një gjendje hutimi të përgjithshëm, e cila i kishte shkaktuar “vdekjen e përkohshme”.:Dalin dëshmi tronditëse: Millosheviq është gjallë dhe po qëndron në Rusi:Ja dhe …

Artikulli i plotë »