Saturday , 17 March 2018

Sokuese:Angelina Jolie në prag të vdekjes, ka vetëm 34 kilogram..Kujdes pamjet / Pamje

Sokuese:Angelina Jolie në prag të vdekjes, ka vetëm 34 kilogram..Kujdes pamjet
Më parë aktorja ka vuajtur edhe nga anoreksia nevrike pasi vdekjes së nënës së saj për shkak të kancerit të gjirit, e atëherë aktorja peshoi 36 kilogramë.
Tani pesha e saj është edhe më e vogël se atëherë dhe ish bashkëshortja e Brad Pitt është në prag të vdekjes..per te par videon e plote shiko videon me poshte per me shume do tju njoftojme…