Wednesday , 25 April 2018

Skandaloze. Kjo ndodhë vetëm në Kosovë. Gruaja gjysëm e zhveshur shkon për ngushllime në një rast vdekje (Foto)

Kjo fotografi tregon më së miri deri ku ka degraduar “emancipimi” i gruas kosovare.Fotoja që një lexues e ka dërguar në adresë të Magazina besohet se është bërë diku në një fshat të Drenices.Për më keq grupi i grave është fotografuar duke shkuar për ngushllime në shtëpinë e cila ka hap të pame për një rast vdekje që ka ndodhur aty.Ja Video e tmershme, klikoni videon e reklames dhe shikoeni: