Monday , 23 April 2018

Skandal tek “E Diela Shqipetare”, Tenton ta godas me karrike Ardit Gjebrean, ja cfarë ndodhi (VIDEO)

Skandal tek “E Diela Shqipetare”, Tenton ta godas me karrike Ardit Gjebrea, ja cfarë ndodhi….Nje skandal ka ndodhur tek e Diela Shqipetare ku nje mysafire, ka tentuar ta lendoj Ardit Gjebrean. Ai eshte nervozuar tejmase me protagonistin tjeter qe ka pasur para vete dhe ne ate moment ka nderhyr Arditi por ky nuk e ka permbajtur veten dhe ka tentuar t’ia meshoj me ulse ku dhe u befasua i gjithë publiku, ju sjellim kete moment shokues, shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet video: