Saturday , 17 March 2018

Skandal: Çmendet Kallashi, i la të gjithë gojë hapur, ja me cilin politikan shqipëtar e bëj rregullisht , nuk do ta besoni se kush është, shikoeni (Video)

Kallashi, ja me cilin politikan shqipëtar bëj rregullisht marrëdhënie, nuk do ta besoni se kush është, Kallashi si valltare e njohur dhe me format e saj provokuese, gjithehere ka joshur publikun. Publikut u ka interesuar se me cilin person eshte ne lidhje apo me cilin bën marrëdhënie,tani zbulohet se kush është ai. Ajo nuk hezitoi në interviste për të dhënë pergjigjen e shumëpritur, madje ai është politikani i njohur shqiptarë, për më shumë shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet video e intervistës: