Saturday , 21 April 2018

Skandal: Arian Çani e pyet Iva Spahon, a do të pallohesh me mu një natë?, Iva spaho me përgjigjen e saj çmendi gjithë publikun

Dihet që në emisionin e Arian Çanit nuk ndodhë gjë tjetër pos çudirave. Ai shumë femna nga estrada shqiptare ka ftuar në emision dhe ka provokuar. Në emision e tij ndodhi edhe një çudi e radhës, ku ai modeles së njohur Iva Spaho i parashtroi një pyetje se a do të flinte me të dhe a do të pallohej, dhe Iva Spaho me përgjigjen e saj e befasoi gjithë publikun, mos e humbisni këtë, ndiqni videon, shtypni poshte reklamen dhe ju hapet video: