Saturday , 21 April 2018

Ska më pritje për vizë të Gjermanisë, tani të gjithë shqiptarët mund të punojnë atje, ja detajet

Ska më pritje për vizë të Gjermanisë, tani të gjithë shqiptarët mund të punojnë atje, ja detajet….Në Gjermani numri i vizave të punës për shqiptarë, nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, boshnjakë dhe të tjerë nga Ballkani është rritur me 70% në tetë muajt e parë 2017. “Die Welt” i ka kushtuar sot dy artikuj temës së punësimit të të huajve në Gjermani. Një punë në Gjermani, shumë njerëz në vendet e Ballkanit Perëndimor e shohin këtë si të vetmen rrugëdalje nga papunësia në atdheun e tyre, kështu që mos e humbisni edhe ju këtë rast, Aplikimi është shumë thjeshtë, dhe vlen për të gjithë shqiptarët, Për më shumë shtypni poshte reklamen dhe ju hapen detajet për aplikim: