Tuesday , 24 April 2018

Si të largoni bakteriet nga dhëmbët tuaj, pa shkuar tek dentisti..!!

Si të largoni bakteriet nga dhëmbët tuaj, pa shkuar tek dentisti..!!
Si të largoni bakteriet nga dhëmbët tuaj, pa shkuar tek dentisti (Video)
kjo eshte nje metode fantastike Ju duhet të merrni sodë buke, peroksid hidrogjeni, ujë, kripë dhe një gargarë antiseptike.
Hapat se çfarë të bëni me to, pas sa kohësh duhet t’i ktheheni ritmit të njejtë, shikoni videon e plote më poshtë.
Per te pare videon e plote klikoni mbi reklamenme poshte: