Monday , 19 March 2018

Si është e mundur : Çani e pyet troç Rita Petron, a e ke bërë me vëllain tënd?…

Shkrimtarja Rita Petro është vënë në lupën e kritikave të ndjekësve të saj dhe publikut për poezinë e saj që flet për një raport seksual me vëllain.E ftuar në “Zonë e Lirë”, Rita Petro u është përgjigjur pyetjeve pa filtër të Çanit i cili nuk ka kursyer asgjë.Gjatë intervistës, Çani e ka pyetur nëse Rita ka pasur vërtet një marrëdhënie seksuale me vëllain e saj, ndërsa poetja ka deklaruar që… Duke klikuar në reklamen më poshtë dhe pas 2 sekonda automatikisht ju mundësohet të lexoni Artikullin e plotë: