Saturday , 17 March 2018

Shqiptarja ofron vende pune në Gjermani, ja cilat janë kushtet që duhet të plotesoni

Shqiptarët e kudondodhur janë me sy e veshë nga Shqipëria, ato në një mënyrë apo tjetër e japin ndihmën për kombin e tyre, i tillë ishte dhe mesazhi që erdhi në redaksinë e Shqiperiaime ku një shqiptare që banon në Gjermani kërkon me anë të një lajmërimi për të punësuar të paktën 30 shqiptarë me profesion elektricist:Ja dhe si te konkurosh per te punnuar,kliko reklamen dhe kontakton me kompanin e le numrin edhe pas 12 oresh kompania do tju telefonoje kliko reklamen dhe ndiqe videon e plote: