Friday , 23 March 2018

Shqiptari nga Deçani futet në Veri të Mitrovicës dhe bërtet ‘UÇK’ (Pamje)

Një grup i të rinjëve nga Deçani kan bërë një gjest që askush deri me sot nuk e kanë bërë, shkruan Gazeta NewBorn.
Ata nga Prekazi historik ja kanë mësy Verit të Mitrovicës, me simbole kombëtare e mbishkrime ‘Albania’ si dhe me emblemen e UÇK-së.Ky është grupi i parë i cili ka guxuar ta bëjë këtë gjest që nga viti 2004 kur kishin ndodhur edhe trazirat në atë pjesë.Shtyp në reklamë më poshtë dhe shiko pamjet: