Monday , 19 March 2018

Shpërthen Aferdita Dreshaj, ofendon rëndë Shpatin, Ai është si një fëmijë, ai nuk meriton një femër si unë..(Video)

Aferdita Dreshaj, ofendon rëndë Shpat Kasapin, Ai është si një fëmijë, ai nuk meriton një femër si unë, e zura duke më tradhtuar me….Afërdita Dreshaj ishë e fejuara e Shpat Kasapit, ka hedhur akuza te renda drejt ti, duke e quajtur një fëmijë, dhe se nuk ishte i duhuri për te. “Ai nuk ishte i duhuri për mua, unë dëshiroja një mashkull të fortë. Ai ishte nga natyra shumë i butë, kjo nuk me pëlqente mua”, por kjo nuk është asgjë, më e keqja është se ja si e zura atë duke më tradhtuar me….shtypni poshte reklamen dhe ju hapet video e intervistës shokuese: