Tuesday , 24 April 2018

‘Shokon’ Shefqet Krasniqi, shikojeni se çka thotë për Vetëvendosjen (Video)

Ish-imami i xhamisë së madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, kishte folur rreth Lëvizjes Vetëvendosje.Imami i cili ishte akuzuar për nxitje të urrjetje, përçarje dhe mosdurim kombëtar racor e fetar.

Policia e Kosovës përmes një njoftimi zyrtar kishte treguar se kishte shoqëruar Shefqet Krasniqin, si të dyshuar për veprën penale “nxitje e urrejtjes, përçarje ose mosdurim kombëtar, racor, fetar apo etnik”, sipas nenit 147 të KPK-së.

Se çka thotë Shefqet Krasniqi për Vetëvendosjen shikojeni videon poshtë: