Saturday , 17 March 2018

Shokohet bota: Angelina Jolie në prag të vdekjes, ka vetëm 34 kilogram (Video Exluzive)

Problemi me humbjen e shpejtë të peshës për Angelina Jolien është shndërruar sërish në top temë për publikun, shkruan portali Cudira.net.Më parë aktorja ka vuajtur edhe nga anoreksia nevrike pasi vdekjes së nënës së saj për shkak të kancerit të gjirit, e atëherë aktorja peshoi 36 kilogramë. Tani pesha e saj është edhe më e vogël se atëherë dhe ish bashkëshortja e Brad Pitt është në prag të vdekjes.Javën e kaluar u zbulua se ajo e ka marrë afër zemrës divorcin dhe se sërish ka filluar të konsumojë duhanin.Dikur shkëlqente në premierat filmike – sot ndodhet ne situate jo te mire. Shtyp ne reklam dhe shiko fotot me poshte.