Monday , 19 March 2018

Shkon në restorant si i pastrehë, e dëbojnë. Më pas rikthehet me Ferrari..(Video)

Kjo video është një eksperiment social qe tregon se si trajtohen te varfrit dhe te pastrehët. Një djalë i ri, vishet si lypës dhe kërkon ushqim ne një restorant. Atë e refuzojnë dhe kërkojnë ta largojnë nga lokali.
Pas disa orësh ai, lypësi, rikthehet serish por kësaj radhe i veshur mire dhe me një Ferrari.