Saturday , 17 March 2018

SHIKO SE SI E DASHURA I INJEKTOI VIAGRA NË ËMBËLSIRË, AJO QË I NDODH MË PAS… (VIDEO)

Në një eksperiment social, një vajzë i injekton të dashurit të saj viagra në ëmbëlsirat që ai do të konsumojë dhe ajo që ndodh është e parashikueshme, por nuk përfundon ashtu siç pritej shkruan portali Cudira.net. Efekti ishte i pritshëm dhe reagimi i djalit ishte epik. Atij iu desh t’i drejtohej spitalit për “t’u shëruar”… një vajzë i injekton të dashurit të saj viagra në ëmbëlsirat që ai do të konsumojë dhe ajo që ndodh është e parashikueshme, por nuk përfundon ashtu siç pritej shkruan portali Cudira.net. Per me teper kliko reklamen dhe shiko videon..