Wednesday , 25 April 2018

Publikohet video ja si ndodhi vrasja e Florencit, e dashura e tij Eni Besa tregon ku e morri videon dhe thot se kercenohet nga.. (Video)

“Mos paçi fatin e Florencit”, shikoni ku i çojnë shqiptarët pa dokumente në Francë….Vdekja e Florencit ka tronditur gjithë shqipërinë ku dhe po vazhdojnë hulumtimet se kush e bëri këtë krimë.Por e dashura e tij Eni Besa sapo publikon videon si ndodhi vrasja ne burge,kujdes pamjet: shikoni cfarë ndodh ne burg, shtypni posht reklamen dhe ju hapet kjo video e tmerrshme: