Wednesday , 25 April 2018

Ska më pritje për vizë të Gjermanisë, tani të gjithë shqiptarët mund të punojnë atje, ja detajet

Ska më pritje për vizë të Gjermanisë, tani të gjithë shqiptarët mund të punojnë atje, ja detajet….Në Gjermani numri i vizave të punës për shqiptarë, nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, boshnjakë dhe të tjerë nga Ballkani është rritur me 70% në tetë muajt e parë 2017. “Die Welt” i ka kushtuar …

Artikulli i plotë »