Friday , 23 March 2018

Angela Merkel “godet” Shqiptarët, Ose me ne ose me Turqit përndryshe…(Video)

Merkel ka një porosi shumë të rëndësishme për shqiptarët! Deklarata e saj duhet kuptuar drejtë nga shqiptarët nëse e duan integrimin në BE, ose, nëse jo, atëher më afër e kanë Turqin! Ja deklarata e Kancelares Merkel për shqiptarët e përkthyer nga “specialistët” e GESH-it në gjuhën e popullit: “Shqiptarët …

Artikulli i plotë »

“As në varr nuk do e kesh tënden, pse e vrave?”, postimi prekës për vrasjen e Arielës nga Aldo

Vrasja e 21-vjeçares, studente e Drejtësisë, një ditë më parë në Tiranë nga 23-vjeçari të cilit i kishte refuzuar lidhjen, ka tronditur opinion publik.Të shumta kanë qenë reagimet për Arielën, ndërsa një prej tyre ka qenë edhe ai i psikologia Jeta Toçila, ishte shokues rasti qe ndodhi dhe i gjith …

Artikulli i plotë »

Haradinaj revoltohet me media: Jeni do gazetar horra, pyetje te fëmijëve, shuplaka ju kisha rreh (VIDEO)

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka ofenduar gazetarët gjatë një konference për media që ka mbajtur për shfuqizimin e gjykatës speciale. Gazetaret e pyeten se a është Daut Haradinaj ne listën e gjykatës speciale, dhe se ketë përpjeke për shfuqizim a është duke e bere për te dhe Lah Ibrahimin, …

Artikulli i plotë »