Monday , 19 March 2018

Sapo u Konfirmua! URIME…Ska Më Pritje Për Vizë Të Gjermanisë, Tani Të Gjithë Shqiptarët Mund Të Punojnë Atje!

Në Gjermani numri i vizave të punës për shqiptarë, nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, boshnjakë dhe të tjerë nga Ballkani është rritur me 70% në 2018. “Die Welt” i ka kushtuar sot dy artikuj temës së punësimit të të huajve në Gjermani. Një punë në Gjermani, shumë njerëz në vendet e …

Artikulli i plotë »