Tuesday , 24 April 2018

O ZOT I MADH!!! Çfarë Magjie është kjo..(Video)

Kjo video është nga një prej shfaqjeve të tij të gjalla. Në një park të bukur para disa kalimtarëve ai tërheq një çift nga torsos e tyre dhe të kaloni trupat e tyre lart. Ai i kërkon një çifti të shtrihet në grupe afër njëri-tjetrit dhe ai kërkon një shikues për të regjistruar të gjitha këto në kamerën e zonjës që do të kryejë në këtë akt me Criss. Ai e pyet atë për të kaluar këmbët e saj dhe të ndjehen rehat, ai i sjell krahët drejt kokat e tyre dhe pastaj ai thërret katër persona në mesin e kalimtarëve, dy burra dhe dy gra që mbajnë kyçet dhe këmbët e çiftit që shtrihen në kollona. Pastaj ndodh diçka e pabesueshme dhe e mahnitshme, të cilën ne as që mund të imagjinohemi. Ai bën pak goditje në barkun e zonjës dhe kërkon që çifte të tjera të tërheqin nga anët e tyre, atëherë ju shihni se çifti është tërhequr larg nga torsos e tyre, të gjithë atje ka frikë dhe vazhdon të bërtas për kohë të gjatë dhe bën distancë nga ai vend . Por kameraman dhe një zonjë vazhdojnë të regjistrojnë gjithçka në kamerat e tyre. Pastaj Criss ndez trupat e tyre dhe kur të dyja të bëhen të vetëdijshëm atëherë befasoheni duke shikuar këmbët e tyre dhe ata fillojnë të bërtasin në Criss, por ai nuk i dëgjon dhe ecën larg duke i lënë prapa ashtu siç është.Kliko mbi reklamenme poshte shiko videon e plote.