Monday , 23 April 2018

Nusja ndjen diçka në vello, kthehet dhe mbet me gojën hapur kur shikon qe… (Video)

Për shumë njerëz, dita e tyre e dasmës është shumë e rëndësishme dhe ata përpiqen të organizojnë çdo hollësi të vogël. Vendi i kremtimit, ushqimi, lulet, veshjet. Për më tepër, fakti se diçka e keqe mund të ndodhë me fustanin është, natyrisht, makthi më i keq i çdo nuseje.
Pra, le të përpiqemi të imagjinojmë surprizën e kësaj nuseje të bukur braziliane, Marilia Pieroni, kur në mes të ceremonisë zbuloi se kishte një qen, i cili po flinte në velin e saj. Vazhdo tek linku me posht