Monday , 19 March 2018

Nuk gjeti shërim në Zvicër, Por ja çka i ndodhi në spitalin e Kosovës! (Video)

Unë i kisha lut gjithë popullatën e Republikës së Kosovës që të mos bredhin nëpër klinikat tjera, por i kanë klinikat e veta dhe mos shpenzoni para kur i keni këtu”, ka thënë Iseni.
Burim Iseni u operua dy herë në Zvicër e një herë në Maqedoni, por shërimin e gjeti në Kosovë.Pas tri operimeve të pa suksesshme, Burim Iseni, tani pas të katërtit në Spitalin Amerikan po shpreson të ecë lirshëm.
Duke klikua ne reklamen më poshtë keni mundesi të shikoni videon: