Saturday , 21 April 2018

NDALOJNË MAKINËN DHE NISIN MARDHËNIE TË ÇMENDUR, NUK DO TI BESONI…

U rrëmbyen nga pasioni në autostradë, në mes të ditës, pa u shqetësuar se do të shikoheshin nga të gjithë. Por, ajo që i ka parë ka qenë policia rrugore, e cila i ka denoncuar. Tashmë, ata rrezikojnë një gjobë që varion nga 5 mijë € në 30 mijë €. Bëhet fjalë për një çift italian, që ka kryer marrëdhënie seksuale përgjatë autostradës Milano-Genoa pasditen e së dielës.I riu 30–vjeçar ka kryer seks me të dashurën 9 vjet më të re vetëm pak momente pasi kishin vizituar Milanon. Kliko ne reklame per te pare videon