Wednesday , 25 April 2018

Modelja zhvishet live në TV çmenden mysafirt në studio (Video)

Nje mysafire eshte zhveshur live ne tv per arsye sportive dhe ate ekam vizatuar flamurin e ekipit qe e dashuron ne pjesen e gjooksit… video ka mar me miliona klikime ne youtub per me pak se 2 dit….
Por ato qe ishin prezent nuk munden te duronin sepae vajza eshte me te vertet e zjarrt dhe joshese te gjith misafiret u ngriten ne kemb dhe duartrokisnin dhe brohorisnin deri sa ajo u xhvesh e tera… shikoni videon me poshte do te shihni se.sa e bukur eshte vajza ne fjale ..?