Tuesday , 24 April 2018

Mendonte se e tradhtonte, burri i pret kokën të dashurës (Video)

Një burrë i martuar i ka prerë kokën të dashurës së tij me një drapër, sepse mendonte se ajo kishte një tjetër të dashur.Policia ka arrestuar Pritesh Patel, 30 vjeç, lidhur me vdekjen e Jyoti Surjeet Singh, një balerinë lokalesh dhe modele me kohë të pjesshme nga Mumbai.Ngjarja shokuese ka ndodhur në shtetin perëndimor indian të Maharashtra.Edhe pse tashmë i martuar, Patel kishte një marrëdhënie me Singh, me të cilën u njoh në një lokal ku ajo punonte duke kërcyer në Mumbai.